Известие

Collapse
No announcement yet.

147 JTD - гасне

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Update:

Датчика е сменен.

@Бобо: След като ми връчиха обратно ключовете, от реакцията на майстора останах с впечатление, че не е бил за смяна.

За мен това гаснене е логично да е от датчика, защото отчита положението на вала.
    Две три седмици вече я карам на по-ниски обороти и не гасне.
    Докато я вкарвахме в сервиза се заговорихме с едно момче с очила (не знам име) и отговора му беше категоричен, че не е от него.
    Със сигурност може да е от какво ли не, но според записаните грешки не виждам друга причина.

Ще видим какви ще са реакциите следващите седмици и ако пак угасне ще ви досаждам още.

PS: Благодарим за бързото обслужване
    I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
      Update:

Датчика е сменен.

@Бобо: След като ми връчиха обратно ключовете, от реакцията на майстора останах с впечатление, че не е бил за смяна.

За мен това гаснене е логично да е от датчика, защото отчита положението на вала.
      Две три седмици вече я карам на по-ниски обороти и не гасне.
      Докато я вкарвахме в сервиза се заговорихме с едно момче с очила (не знам име) и отговора му беше категоричен, че не е от него.
      Със сигурност може да е от какво ли не, но според записаните грешки не виждам друга причина.

Ще видим какви ще са реакциите следващите седмици и ако пак угасне ще ви досаждам още.

PS: Благодарим за бързото обслужване
      Пак заповядай И дано да сте уцелили проблема и да дойдеш да пием само кафенце
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Пак заповядай И дано да сте уцелили проблема и да дойдеш да пием само кафенце
        да не си болен бе сине, я какоФ Очтив си станал.
        мляно ли трее да си носим кафенцето?
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
          да не си болен бе сине, я какоФ Очтив си станал.
          мляно ли трее да си носим кафенцето?
          Чушка ти требва да дойдеш с бутилка не с кафе аз си имам тука лаваца на пълнители
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Чушка ти требва да дойдеш с бутилка не с кафе аз си имам тука лаваца на пълнители
            -------------------------------------------------
            Битпазара е в другият раздел!
            Много Ви обичам всички и няма да наказвам! Засега!
            разнежен модератор

Comment

Working...
            X